Sostenibilitat

Per a nosaltres a MAGAN la roba sostenible no és una alternativa, és l’única manera com concebim que pugui estar feta la roba que vestim.

Som conscients que les nostres accions tenen un impacte molt gran a la societat que construïm, i per tant, cada acció té la seva repercussió; quan comprem en línea amb els nostres valors i ética això no només repercuteix a nosaltres, és una roda que gira molt més enllà. Impulsem a les empreses que ajuden a la nostra societat a crèixer i fem un toc d’atenció a aquelles que no ho fan (contaminants en els seus processos, amb mà d’obra mal pagada, etc)

Des que la nostra marca es va fundar fa gairebé 40 anys, hem mantingut els mateixos processos per tal de fer roba que no només sigui sostenible, sino que també compti amb qualitat, disseny i que sigui atemporal.

 

Com treballem a MAGAN?

  • Producció KMO –  Tots els nostres processos de producció tenen lloc a Catalunya, i per tant, obtenim peces de roba de proximitat sense grans desplaçaments que són altament contaminants.
  • Treball digne – Les persones que treballen amb nosaltres tenen condicions laborals óptimes.
  • Filosofia Slow Fashion – Dissenyem roba atemporal i que podras portar durant molt de temps.
  • Zero waste – Reduïm al mínim la generació de residus, garantint el respecte al medi ambient en tot moment i emprant fibres reciclades.
  • Sense contaminació – Des dels materials que comprem fins a a la producció de les peces, som una marca compromesa amb generar el mínim de contaminació.

 

L’origen dels nostres filats

Cotó orgànic amb certificat GOTS

El cotó orgànic que emprem a les nostres peces es produeix amb menys aigua als cultius, sense fitosanitaris i sense cap mena de modificació genètica.

A més, compta amb certificació GOTS, que garanteix un procés respectuós amb el medi ambient i amb consciència social. GOTS significa teixits orgànics, sostenibles, no contaminants i fets amb treball digne.

 

 

Fibres reciclades

Donant una segona vida a la llana cuidem el medi ambient, i ho fem amb filats de Filatures du Parc, d’alta qualitat.

 

 

Llana Merino & Cashmere

Fem servir llana de gran qualitat, de merino i cashmere, que diferenciaras pel seu tacte extraordinari.

 

 

Economia circular

Tenim un ferme compromís amb la reducció de residus, i reciclem totes les restes de la nostra producció. A més, les nostres prendes es poden dipositar a un contenidor de reciclatge per tal de donar nova vida a les peces.

 

 

Tested for Harmful Substances

Procés mitjançant el qual es treu impureses dels filats a la seva fabricació i garanteix que siguin respectuoso amb nosaltres i la nostra pell. Tots els filats de MAGAN el segueixen.

 

 

Fibres naturals

La gran majoria de fibres que fem servir (90%) són naturals. Tant si compres prendes de cotó, lli, llana o cashmere, ens agrada donar-te la tranquilitat de conèixer l’origen de proximitat i natural dels filats que emprem a la producció.

 

 

Tints naturals i saludables

Comptem amb tints de la casa Egara que redueixen el consum d’aigua i energia, amb components 100% naturals que respecten el medi ambient i no contaminen durant el procés de tintatge. A més, compten amb una innovadora tecnologia anomenada Skin Food a través de la qual la nostra pell absorbeix propietats dels tints i es manté hidratada.

 

Cerrar

MAGAN Barcelona

Eco-Minimal Fashion

Cerrar

Sign in

Cerrar

CARRITO (0)

Cart is empty No products in the cart.

MAGAN Barcelona

Eco-Minimal Fashion


es_ESSpanish