Nosaltres

MAGAN és una marca de moda sostenible fundada a Barcelona el 1982.

La Nostra Història

Juan Magan comença a fer peces de cotó al 1982. En aquest moment, l’oferta majoritària estava feta de llana o fibres sintètiques. S’especialitza en peces de vestir per a dona, sempre de punt: suéteres, jaquetes, vestits, etc. La producció ha estat sempre local en tallers d’Igualada (Barcelona) i té 200 punts de venda a Espanya.

FIBRES NATURALS

El cotó és la base dels nostres dissenys. Tots els fils que utilitzem tenen la certificació OEKO-TEX, que garanteix la seva qualitat i el control de materials nocius. També dissenyem amb fils de llana, viscosa, lli i fil italià de caixmir.

PRODUCCIÓ LOCAL I TREBALL DIGNE

Realitzem les nostres peces en tallers d’Igualada (Barcelona), que compleixen amb els valors del treball decent amb condicions laborals adequades. Filosofia KM0.

SHOW FASHION

Creiem en la feina ben feta, dissenyant i creant peces per a totes les dones, tenint cura dels detalls, amb dedicació i afecte.

La Nostra Missió

Expandir els nostres productes de peces de punt exterior, principalment per a dona. Jerseis, jaquetes, armilles, vestits i complements com bufandes, fulards i snoodsen a les botigues multimarca de tot Espanya, així com en la venda en línia, mantenint la nostra filosofia de fabricació de productes de proximitat per contribuir a minimitzar els costos mediambientals, no només per l’empresa, sinó també per a la societat en general.

La Nostra Visió

Volem portes nostra filosofia de slow fashion, sostenibilitat i treball digne a totes les dones del món, a través de les nostres peces creades amb dedicació i amor.

MAGAN Barcelona

MAGAN és una marca de moda sostenible fundada a Barcelona el 1982.

Produïm amb fibres naturals en tallers locals d’Igualada. Actualment la majoria de les nostres peces són de cotó orgànic certificat per GOTS.

Creem peces de qualitat, atemporals i femenines per a totes les dones compromeses amb la filosofia slow, la producció local i la moda sostenible.

Els nostres pilars són la sostenibilitat i el treball digne de tots els tallers amb els que treballem fomentant la responsabilitat ètica en el món de la moda.

Juan Magan, fundador.

La nostra filosofia es basa en la fabricació de productes de proximitat per contribuir a minimitzar els costos mediambientals que tenen un impacte directe en la nostra societat.

Cerrar

MAGAN Barcelona

Moda Sostenible de KM.0

Cerrar

Sign in

Cerrar

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

MAGAN Barcelona

Moda Sostenible de KM.0