Nosaltres

MAGAN som una marca sostenible d'eco-minimal fashion fundada a Barcelona el 1982.

La nostra marca

MAGAN som una marca de moda sostenible en punt amb una trajectòria de gairebé 40 anys al mercat, i ens agrada definir la nostra visió de la moda com a Eco-Minimal Fashion; creem roba ecològica, slow fashion, amb valors, respectuosa amb el medi ambient, però que alhora és roba còmode, minimalista, amb dissenys atemporals, body positive i que atorguen tot el protagonisme a qui porta la prenda.

Per a nosaltres la roba és més que una peça de vestir, és un sentiment, és la representació de com externalitzem la manera com ens sentim per dins. Sabem que la roba, més que una peça de teixit, és una peça valuosa i sentimental per a les nostres clientes, i amb això en ment és que treballem i cuidem amb cura tots els nostres processos; des de la ideació, creació fins a la producció o transport.

La nostra història

Era l’any 1982 quan el nostre fundador, Juan Magan, va sentir l’espurna per aventurar-se a iniciar un nou camí al món de la moda. En un context on la majoria de les peces de punt es feien de llana o fibres sintètiques, ell decideix treballar les peces de cotó, especialitzant-se en aquelles de punt: jerseis, jaquetes o vestits, entre d’altres.

El seu somni de fer una marca de moda sostenible que posés un valor afegit a les peces i fes sentir a les dones que les vestien úniques i especials es va fer realitat gràcies a l’esforç del petit equip amb qui va crear MAGAN. Des d’aleshores, fa 40 anys, la producció s’ha mantingut local en tallers a Catalunya, Esparreguera, Berga i Igualada, i sempre amb materials de proximitat.

Després d’un llarg camí ple d’esforç i il·lusió, tant en Juan com el seu equip continuem amb la mateixa espurna per fer de MAGAN una marca de roba diferent a la resta del mercat. A l’actualitat, comptem amb 200 punts de venda a tota Espanya, una cinquantena a Alemanya i venda online.

El nostre compromís

MAGAN som una marca de moda sostenible compromesa amb la societat des de 1982.

Des de MAGAN tenim l’objectiu de fer roba de qualitat, atemporal, que faci feliç i sigui una peça valuosa per les nostres clientes, però no ens oblidem, des de la nostra fundació, del compromís que han de tenir les marques amb la societat, abans i ara més que mai, com a defensors del que nosaltres anomenem eco-minimal fashion, dins de la moda sostenible i slow fashion.

Som una marca de moda sostenible, fem roba ecològica, de producció local, amb materials de qualitat i treball digne, emprant cotó orgànic, tal i com podràs veure a l’apartat de sostenibilitat. A més, des de MAGAN ens hem compromés fermament amb dos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la ONU, a través dels quals es busca concentrar esforços entre tots per tal de garantir un futur sostenible i sense desigualtats per a tothom.

Objectiu 12. Producció i Consum Responsables

Aquest objectiu pretén canviar el model actual de producció i consum per aconseguir una gestió eficient dels recursos naturals, posant en marxa processos per garantir un ús ecològic dels productes químics i disminuir la generació de deixalles.

Com actuem des de MAGAN?

  • Produïm peces de roba sota la filosofia Slow Fashion: roba de qualitat, més resistent al pas del temps i de disseny atemporal. Les nostres col·leccions són de quantitats molt petites, garantint que produïm allò que realment necessitem.
  • Tot l’equip que treballa a MAGAN, incloent les persones que fan les peces de roba, tenen condicions laborals òptimes i dignes.
  • El cotó orgànic certificat GOTS és la base dels nostres dissenys, i el 90% dels nostres productes són de fibres naturals; tots els nostres fils tenen la certificació OEKO-TEX que garanteix la seva qualitat i el control de materials nocius.
  • Gran part dels tints que emprem són naturals i saludables, redueixen el consum d’aigua i energia, comptant amb components 100% naturals respectuosos amb el medi ambient.

Objectiu 13. Acció pel Clima

Aquest objectiu demana a les empreses adoptar mesures urgents per combatre el canvi climàtic i els seus efectes, havent d’establir estratègies per reduir les seves emissions de CO2 a l’atmosfera, impulsant les energies renovables i treballar en assolir els compromissos mundials en matèria de canvi climàtic.

Com actuem des de MAGAN?

  • Revisem tots els nostres procesos de producció per tal que el nostre impacte al medi ambient sigui el mínim possible.
  • Comprem i treballem amb material de proximitat, per garantir la seva qualitat i requerir la mínima distància de transport possible, evitant alts nivells de contaminación, i reducció del CO2.
  • A la producció reduïm al mínim la generació de residus i els que es generen els aprofitem, portant-los a plantes de triturats per a la seva recuperació, garantint un procés zero waste per complet.
  • Som una marca de moda sostenible, slow fashion i KM 0, els nostres tallers estan ubicats a Igualada (Barcelona); som una marca de moda 100% espanyola.
  • Reduïm el consum d’aigua i energia al produïr la nostra roba ecològica.
  • Fem roba atemporal i duradera, pensada per diverses temporades, i al final de la seva vida pot ser 100% reciclada, minimitzant l’impacte que té al nostre entorn.
Cerrar

MAGAN Barcelona

Eco-Minimal Fashion

Cerrar

Sign in

Cerrar

CARRITO (0)

Cart is empty No products in the cart.

MAGAN Barcelona

Eco-Minimal Fashion


es_ESSpanish