CONDICIONS DE COMPRA I DEVOLUCIONS

A) CONDICIONS DE COMPRA
Les presents condicions generals de compra i devolucions regulen l’ús del lloc web www.maganbarcelona.eu (en endavant “el lloc web”) de què MAGAN SPORT WEAR SL amb CIF ESB-61.653.382 situada en Avda. Rafael Casanova 32, 08292 d’Esparreguera (Barcelona) (en endavant “MAGAN”) és titular. La utilització per part de client dels serveis de la botiga d’Internet de MAGAN pressuposa, en tot cas, l’adhesió a les condicions generals de compra en la versió publicada per MAGAN en el moment mateix de l’ordre de compra. Per això, és convenient que el client llegeixi aquestes condicions generals abans de procedir a realitzar una compra.

1 ABAST
Amb la seva comanda accepta els següents termes i condicions generals de MAGAN. La versió legalment vinculant d’aquests termes i condicions generals és l’edició en espanyol. En cas de contradiccions, malentesos o errors en la traducció a edicions en idioma estranger, s’utilitzarà la versió en espanyol en cas de dubte.
La venda s’entén realitzada en el nostre domicili social i al comprar per aquest portal implica l’acceptació de les condicions generals. Pot modificar les dades abans de realitzar la compra.
Aquests termes i condicions generals s’apliquen a tots els lliuraments de MAGAN als consumidors. MAGAN no reconeix les condicions divergents de client. Les condicions divergents només es poden utilitzar si s’han acordat expressament per escrit. Aquests també han de ser confirmats per escrit per a ser legalment vàlids. A l’enviar la seva comanda, el client declara que està d’acord amb aquests termes i condicions i que està subjecte a ells. Si les disposicions individuals d’aquests termes i condicions fossin total o parcialment ineficaços a causa de disposicions legals obligatòries, les disposicions restants d’aquests termes i condicions romandran vigents sense canvis.
La informació o dades personals que ens faciliti sobre vostè seran tractades d’acord amb el que estableix la Política de Privadesa. Al fer ús d’aquesta pàgina web consent a el tractament d’aquesta informació i dades i declara que tots ells són veraces i es corresponen amb la realitat.

2. OFERTA i contracte
La presentació dels productes a la botiga online no és una oferta legalment vinculant, sinó una invitació a realitzar una comanda. Totes les ofertes són vàlides “fins a esgotar existències”, tret que s’indiqui el contrari per als productes o llevat errors.
A l’fer clic al botó “Enviar comanda” en l’últim pas de l’procés de comanda, està col·locant una comanda vinculant per als productes en el carret de compres. El contracte de compra es conclou quan acceptem la seva comanda enviant una confirmació de comanda per correu electrònic immediatament després de rebre la seva comanda.
El text del contracte es guarda en els nostres sistemes interns. Podeu veure els termes i condicions generals en qualsevol moment en aquesta pàgina. Els detalls de la comanda li seran enviats per correu electrònic. Després de completar la comanda, el text del contracte ja no és accessible a través d’Internet per raons de seguretat.

3. ÚS DE LA NOSTRA PÀGINA WEB
A l’realitzar una comanda a través d’aquesta pàgina web, declara ser major de 18 anys i tenir capacitat legal per a celebrar contractes.
Els preus poden canviar en qualsevol moment, però els possibles canvis no afectaran les comandes pel que fa als que ja li haguem enviat una Confirmació de Tramesa.
Una vegada que hagi fet les seves compres, tots els articles que vol comprar s’hauran afegit a la seva cistella i el pas següent serà tramitar la comanda i efectuar el pagament.
Per finalitzar la compra ha de donar-se d’alta a la nostra web.

4. PREUS I DESPESES D’ENVIAMENT
En principi, el preu de compra de la mercaderia sol·licitada es considera acordat, i és el de la botiga web MAGAN.
Els preus indicats a les pàgines del producte inclouen l’IVA i altres components del preu i no inclouen les despeses d’enviament.
Per a enviaments dins d’Espanya i Portugal fins a un valor de comanda de 80,00 €, s’aplica una tarifa d’enviament de 4,95 €. A partir d’un valor de comanda de 80,00 €, l’enviament és gratuït. Les devolucions són gratuïtes. No es fan lliuraments a: Canàries, Ceuta, Melilla, Açores o Madeira.
Per enviaments a França, Itàlia, Alemanya, Àustria, República Txeca, Països Baixos, Bèlgica, Luxemburg i Polònia, s’aplica una tarifa d’enviament de 9,95 € fins a un valor de comanda de 100,00 €. A partir d’un valor de comanda de 100,00 €, l’enviament és gratuït. Les despeses de devolució són a càrrec del client.
Per enviaments a Dinamarca i Suècia s’aplica una tarifa d’enviament de 14.95 €. fins a un valor de comanda de 100,00 €. A partir d’un valor de comanda de 100,00 €, l’enviament és gratuït. Les despeses de devolució són a càrrec de client.
Enviaments a altres països de la UE i fora de la UE: Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a magan@maganbarcelona.eu.
Altres costos: Si es deuen impostos d’exportació, importació o drets de duana durant la tramesa, aquests seran a càrrec de client. Els preus dels lliuraments i serveis oferts per MAGAN no inclouen els costos cobrats per tercers.

5. LLIURAMENT
Pot rebre la comanda a l’adreça que triï (domicili, treball, etc … -mai en apartat de correus ni hotels-).
El país de lliurament NO pot ser diferent al de compra.
El termini de lliurament dins d’Espanya i Portugal és de 2 a 4 dies laborables després de la recepció de la comanda complet i sense errors. El termini de lliurament per a enviaments dins de la Unió Europea és de 5 a 8 dies laborables.
En cas que no puguem acceptar una comanda, per exemple a causa de la manca de disponibilitat de la mercaderia, informarem a el client immediatament.
El lliurament es realitza a l’adreça de lliurament especificada pel client. En cas d’informació incorrecta, incompleta o poc clara proporcionada pel client, el client es farà càrrec de tots els costos que es derivin de la mateixa.
Els dissabtes, diumenges i festius no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes.

TRANSMISSIÓ DE LA PROPIETAT DELS PRODUCTES
El producte estarà al seu càrrec i propietat a partir de el moment del seu lliurament.
Una comanda es considera lliurada en el moment en què el transportista lliura el paquet o els paquets a el client i aquest signa el document de recepció de lliurament. Correspon al client verificar l’estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l’albarà de recepció de lliurament, així com comunicar-ho via telefònica o via correu electrònic als responsables de MAGAN en un termini màxim de 24 hores.

INCAPACITAT D’ENTREGA
Si després de tres intents ens resultés impossible efectuar el lliurament de la seva comanda, intentarem buscar un lloc segur per deixar-ho. Així mateix, li deixarem una nota indicant-li on es troba la seva comanda i com fer per recollir-lo. Si no va a ser al lloc de lliurament de la comanda a l’hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb el nostre operador logístic per convenir el lliurament en un altre dia.
En tot cas, per recollir la seva comanda, disposarà d’un termini de 10 dies comptats des de la data en què, seguint el procediment establert en les presents Condicions, se li informe que la seva comanda està disponible. Si transcorregut aquest termini no hagués recollit la seva comanda entendrem que desitja desistir de l’Contracte i el considerarem resolt. Com a conseqüència de la resolució de l’Contracte, li retornarem el preu pagat per aquests productes el més aviat possible i, en qualsevol cas, en el termini màxim de 14 dies des de la data en què d’acord amb el que estableix la present clàusula considerem resolt el Contracte.

6. PAGAMENT
El pagament pot realitzar-se mitjançant Paypal, Bizum, transferència bancària o targeta de crèdit Visa i Mastercard.
PAGAMENT AMB TARGETA: Per minimitzar el risc d’accés no autoritzat, s’han de codificar les dades de la targeta. A l’fer clic a “Autoritzar Pagament” està confirmant que la targeta de crèdit és seva o que és el legítim posseïdor. Les targetes de crèdit estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l’entitat emissora de les mateixes, però si l’entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o falta de lliurament i no podrem formalitzar cap Contracte amb vostè.
El pagament s’ha de fer en euros.
En el cas de lliuraments a països fora de la Unió Europea, poden sorgir costos addicionals dels que el venedor no és responsable i que aniran a càrrec de client. Aquests inclouen, per exemple, els costos de transferir diners a través d’institucions de crèdit (per exemple, tarifes de transferència, tarifes de tipus de canvi) o aranzels o impostos d’importació (per exemple, drets de duana). Aquests costos també poden sorgir en relació amb la transferència de fons si el lliurament no es realitza a un país fora de la Unió Europea, però el client realitza el pagament des d’un país fora de la Unió Europea.

7. PROPIETAT INTEL·LECTUAL
Reconeix i consenteix que tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat intel·lectual sobre els materials o continguts que s’aporten com a part de la pàgina web ens corresponen en tot moment a nosaltres o als que ens van atorgar llicència per al seu ús. Podrà fer ús d’aquest material únicament en la forma en que l’hi autoritzem expressament nosaltres o els que ens van atorgar llicència per al seu ús. Això no li impedirà utilitzar aquesta pàgina web en la mesura necessària per copiar la informació sobre la seva comanda o dades de contacte.

B) GARANTIA I DEVOLUCIONS

1. GARANTIA
La garantia es basa en les disposicions legals. En cas de reclamacions, sol·licitem comprovant de la data de compra mitjançant factura i enviament de l’article reclamat juntament amb còpia de la factura a MAGAN. El desgast normal dels productes no justifica cap reclamació de garantia. Té dret a una execució posterior i dret a rescindir el contracte o reduir el preu de compra a la mesura prevista per la llei.
Les disposicions legals de garantia s’apliquen als defectes en els productes lliurats. El client està obligat a examinar la mercaderia immediatament després de la seva arribada per detectar danys de transport i defectes obvis i notificar a MAGAN immediatament.
La garantia no cobreix el desgast natural o el desgast causat per l’ús, ús inadequat i manteniment insuficient o incorrecte. Si no se segueixen les instruccions de cura de MAGAN o es realitzen canvis en els productes, la garantia no s’aplica als defectes que sorgeixin o hagin sorgit com a resultat de la violació de la disposició esmentada anteriorment.
Tingueu en compte les instruccions de rentat que es poden trobar a les etiquetes dels articles, els danys causats per una neteja incorrecta no estan coberts per la garantia i per tant no estan coberts per nosaltres.
S’exclouen fonamentalment altres reclamacions, en particular les degudes a danys indirectes causats per defectes. Això no s’aplica a dol, negligència greu o incompliment de les nostres obligacions contractuals essencials, així com en el cas de danys a la vida, el cos o la salut. El seu dret legal a rescindir el contracte no es veurà afectat. Les obligacions contractuals essencials són aquelles el compliment fa possible la correcta execució de l’contracte en primer lloc i en el compliment de vostè confia i pot confiar habitualment.
El risc de pèrdua accidental i deteriorament accidental de la mercaderia en el cas de compra per correu es transfereix a vostè o al destinatari seleccionat per vostè quan es lliura la mercaderia.

2. DEVOLUCIONS

2.1. Devolucions de productes defectuosos:
En els casos en què consideri que en el moment del lliurament el producte no s’ajusta al que estipula el contracte, haurà de posar-se en contacte amb nosaltres el més aviat possible per mitjà del nostre correu electrònic magan@maganbarcelona.eu indicant les dades del producte així com el mal que pateix i li indicarem la forma de procedir.
Quan arribi el producte a les nostres instal·lacions procedirem a examinar detingudament el producte retornat i li comunicarem per e-mail, dins d’un termini raonable, si escau la devolució o substitució de la mateixa (si escau). La devolució o substitució de l’article s’efectuarà el més aviat possible i, en qualsevol cas, dins dels 14 dies següents a la data en la qual li enviem un correu electrònic confirmant que és procedent la devolució o substitució de l’article no conforme.
Les quantitats pagades per aquells productes que siguin retornats a causa d’alguna tara o defecte, quan realment existeixi, li seran reemborsades íntegrament, incloses les despeses de lliurament incorregudes per entregar-te el article. La devolució s’efectuarà en el mateix mitjà de pagament que es va utilitzar per pagar la compra.
En cas de defecte MAGAN assumeix les despeses de devolució i nou lliurament, en totes les places europees.

2.2 Dret a retirada:
Els consumidors tenen dret de desistiment de conformitat amb les següents disposicions, segons les quals un consumidor és qualsevol persona física que conclou una transacció legal amb finalitats que no són comercials.
Té dret a cancel·lar aquest contracte dins dels TRENTA dies sense donar cap motiu.
Per fer ús del seu dret de desistiment, envieu-nos un correu electrònic a magan@maganbarcelona.eu amb una explicació clara de la seva decisió de cancel·lació.
Per complir amb el termini de cancel·lació, n’hi ha prou que envieu la notificació d’exercici del seu dret de cancel·lació abans que expiri el període de cancel·lació.
Conseqüències de la retirada
Si es rescindeix d’aquest contracte, li reemborsarem tots els pagaments que hem rebut de vostè, incloses les despeses d’enviament *, amb l’excepció dels costos addicionals que resulten de triar un tipus d’enviament diferent a l’enviament estàndard més econòmic ofert per nosaltres, que es reemborsarà immediatament ia molt tard dins dels catorze dies a partir del dia en què rebem la notificació de la seva cancel·lació d’aquest contracte. Per a aquest reemborsament, utilitzem el mateix mitjà de pagament que va utilitzar per a la transacció original, llevat que s’hagi acordat expressament amb vostè una altra cosa; En cap cas se li cobrarà cap tarifa per aquest reemborsament. Podem rebutjar el reemborsament fins que haguem rebut la mercaderia.

* Despeses de devolució inclosos per a Espanya i Portugal, per a devolucions d’altres places europees es descomptaran 9.95 €.

Envieu la mercaderia a:
MAGAN
Av Rafael Casanova 32
08292 Esparreguera – Barcelona
Espanya
Tel: +34 651726848

2.3 Informació general:
1) Eviteu danyar i contaminar la mercaderia. Envieu-nos la mercaderia en el seu embalatge original amb tots els accessoris i tots els components de l’embalatge. Si cal, utilitzeu un embalatge exterior protector. Si ja no té l’embalatge original, utilitzeu un embalatge adequat per proporcionar una protecció adequada contra danys de transport.
2) Si us plau, no ens envieu els productes a ports deguts.

3. ATENCIÓ AL CLIENT
Per a qualsevol dubte, suggeriment, reclamació o consulta sobre la botiga en línia, pot dirigir-se a l’servei d’atenció a client a través de l’correu electrònic magan@maganbarcelona.eu. MAGAN atendrà la seva sol·licitud al més aviat possible i, en tot cas, abans de l’termini d’un mes.

4. Llei aplicable i jurisdicció
Les presents condicions generals de compra estan sotmeses a la legislació espanyola. Les parts se sotmeten, a elecció, per a la resolució dels conflictes i amb renúncia a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de Barcelona.

Cerrar

MAGAN Barcelona

Eco-Minimal Fashion

Cerrar

Sign in

Cerrar

CARRITO (0)

Cart is empty No products in the cart.

MAGAN Barcelona

Eco-Minimal Fashion


es_ESSpanish